fbpx

DE HIPPISCHE ONDERNEMER

Naast organisator van de Hippische Ondernemersdag op Horse Event, is Academy Bartels vanaf 2019 ook uitgever van het vakblad De Hippische Ondernemer. Dit magazine legt het accent op de belangen van hippische ondernemers, hun vraagstukken, wensen en visies. De Hippische Ondernemer publiceert artikelen die de bedrijfsvoering van de individuele maneges-, pension- of hengstenhouder ondersteunen. Het magazine wil door informatieverstrekking aan zowel overheden als de paardensector tevens zien te voorkomen dat er regelgeving ontstaat die een gezond hippisch ondernemersklimaat in de weg staat.

Door de samenwerkende partijen wordt de hippische ondernemer geïnformeerd over alle ontwikkelingen in de paardensector. Naast fiscale en juridische artikelen kent het magazine vaste rubrieken van FNHB, FNRS, Sectorraad Paarden, GGP, LTO vakgroep paardenhouderij en de Gezondsheidsdienst voor Dieren. Het magazine verschijnt zes maal per jaar in een oplage van 7.300 exemplaren.

Bekijk de website van De Hippische Ondernemer

De Hippische Ondernemer Dag - Horse Event - Infodag - Dressuurpaarden - Springpaarden - Professionals - Academy Bartels Events

get in touch

CONTACT FORMULIER