fbpx

TRAININGSARRANGEMENTEN

3-daagse trainingsarrangement

Samen met je paard je onderdompelen in kennis en je dressuurskills te verbeteren onder begeleiding van Imke Schellekens-Bartels.

TRAININGSARRANGEMENTEN

3-daagse trainingsarrangement

Samen met je paard je onderdompelen in kennis en je dressuurskills te verbeteren onder begeleiding van Imke Schellekens-Bartels.

Wat kun jij verwachten?

3 dagen verblijven op Academy Bartels met je paard

Keuze uit verschillende workshops waarmee jij je kennis kunt uitbreiden

Direct implementeren van theorie in de praktijk tijdens het lessen

Alle handvaten die je nodig hebt om jezelf en je paard te verbeteren

Individuele begeleiding van experts met de kennis en ervaring uit het vakgebied

Gegarandeerd waardevolle, nieuwe inzichten, tools en oplossingen

Kleinschalige groepen waardoor er meer ruimte is voor persoonlijke aandacht

Hoe ziet het programma er uit?

Onderstaand programma geeft slechts een indicatie, maar kan in de praktijk iets afwijken.
Aan onderstaande kunnen dan ook geen rechten ontleend worden.

Onderstaand programma geeft slechts een indicatie, maar kan in de praktijk iets afwijken. Aan onderstaande kunnen dan ook geen rechten ontleend worden.

Dag 1

Dag 2

Dag 3

Het volgen van dit trainingsarrangement is mogelijk vanaf €855*,-

*Dit is de prijs per persoon, per paard.

Wil je graag een extra paard meenemen? Dat kan, de meerprijs bedraagt €410,-.
Wil je graag een extra persoon meenemen? Ook dat kan, de meerprijs bedraagt €210,-
Kom je met 2 personen en 2 paarden? Dan bedragen de kosten €815,- per persoon.

Het volgen van dit trainingsarrangement is mogelijk vanaf €855*,-

*Dit is de prijs per persoon, per paard.

Wil je graag een extra paard meenemen?
Dat kan, de meerprijs bedraagt €410,-.
Wil je graag een extra persoon meenemen?
Ook dat kan, de meerprijs bedraagt €210,-
Kom je met 2 personen en 2 paarden?
Dan bedragen de kosten €815,- per persoon.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Er is maximaal plaats voor 6 mensen. Er is bewust gekozen voor kleinschalige groepen om zo de individuele aandacht te kunnen garanderen. Onze ervaring is dat dit ten goede komt aan de resultaten van onze trainingsgasten en prettiger is om in te werken. Ook voor de groepsdynamiek is het positief. 

Nee, zeker niet! Elke ruiter van B t/m Grand Prix niveau is welkom. Het is namelijk net zo waardevol voor iemand met B niveau als Grand Prix niveau.

Tuurlijk is het wel van belang dat je al kunt paardrijden en daarmee willen we zeggen dat het niet is weggelegd voor iemand die nog echt aan het begin staat van het leren paardrijden. Vandaar dat we aangeven B niveau.

Iedereen kan én mag deelnemen aan dit trainingsarrangement. Als je maar komt om wat te leren, dat is het belangrijkste!

Wél raden we altijd bij jonge kinderen aan om als ouder ook te verblijven bij ons op het terrein. Academy Bartels ligt in het mooie landelijke plaatsje Hooge Mierde, maar daardoor zijn niet alle voorzieningen naast de deur gelegen of op fietsafstand te bereiken.

Je verblijft op het terrein van Academy Bartels. We hebben hotelkamers beschikbaar speciaal voor onze trainingsweek gasten. Deze kamers zijn voorzien twee comfortabele eenpersoonsbedden, deze zijn opgemaakt en er zijn voldoende handdoeken aanwezig. In elke kamer is een kitchenette aanwezig met koelkast, magnetron, broodrooster, waterkoker, bestek en servies. 

Jouw paard verblijft, net als jij, op Academy Bartels. We hebben een stallencomplex beschikbaar voor de paarden van onze trainingsgasten.

Het Academy-personeel voert alle paarden en mest de stallen uit. Bij aanvang neemt het stalpersoneel het voerrantsoen en eventuele speciale wensen met je door. Het is mogelijk om gebruik te maken van het voer van Academy Bartels of je eigen voer mee te nemen. Het assortiment bestaat uit hooi, haver, diverse brokken en mixen van Havens. De paardenboxen zijn gevuld met stro. Een stal met zaagsel dient op voorhand te worden aangevraagd (hierop zit een toeslag van € 25,- per paard per trainingsarrangement). Het gebruik van een paddock is mogelijk in overleg met de stalmanager. ‘s Morgens beginnen de stalwerkzaamheden van onze medewerkers om 7:30 uur met het voeren van de paarden en vanaf ongeveer 8:30 uur trainen onze ruiters de wedstrijdpaarden.

De trainingsarrangementen zijn deels op basis van ‘self catering’. Op de dag van aankomst is de koelkast gevuld met een ‘startpakket’ dat bestaat uit brood, melk, vleeswaren en fruit. Op de eerste dag is er een welkomstdiner met het Academy-team. 

Je ontvangt een aantal waardebonnen bij aankomst:
– Je ontvangt een waardebon van € 30,- voor een diner bij Restaurant Sint Petrus of Herberg St. Paulus, gelegen aan het Vrijthof in Hilvarenbeek (12 km), of bij De Buitenman aan de Buitenman 2 in Lage Mierde (4 km).
– Je ontvangt een waardebon voor een drankje met gebak bij Herberg In den Bockenreyder aan de Dunsedijk in Esbeek (5 km).

Sommige groepen vinden het leuk om voor zichzelf te koken in onze bibliotheek. Vraag op kantoor naar de mogelijkheden. Aan het Dorpsplein in Lage Mierde (1 km) vind je een versmarkt (slagerij, bakker, groente/ fruit). De dichtstbijzijnde supermarkt is de Jumbo aan de Schoolstraat in Reusel (5 km). Eenvoudig, goed en budgetfriendly eten kun je bij eetcafé/cafetaria ’t Dörp aan de Kerkstraat in Hooge Mierde (maandag gesloten).

Dat is natuurlijk heel erg vervelend! Wij raden iedereen altijd aan om bij het boeken van een trainingsarrangement bij ons een annuleringsverzekering af te sluiten (€50,- voor een 3- of 4-daags arrangement of €70,- voor een 5-daags arrangement). Dit kun je aangeven bij het boeken en zorgt ervoor dat, indien je paard onverwachts geblesseerd raakt, je kosteloos kunt annuleren. Je dient wel een dierenartsverklaring te overleggen.

get in touch

CONTACT FORMULIER