fbpx

WIE ZIJN WIJ?

ACADEMY RUITERS & INSTRUCTEURS

ACADEMY RUITERS & INSTRUCTEURS

Imke Schellekens-Bartels

Imke Schellekens-Bartels nam 2 keer deel aan de Olympische Spelen, won een zilveren Olympische medaille in China, werd Nederlands kampioen dressuur en won gouden teammedailles in Turijn (EK), Windsor (EK) en Kentucky (WK). Imke bezit het KNHS diploma ‘coach 5’ en coacht leerlingen van 12 jaar tot ruiters op Olympisch niveau.

Tineke Bartels

Tineke Bartels was eerst springruiter, Nederlands kampioen eventing en nam daarna als dressuurruiter deel aan 4 Olympische Spelen. Zij won 2 Olympische medailles en vele medailles op EK’s en WK’s. Tineke was 10 jaar bondscoach van de Nederlandse jeugd en is mede auteur van het boek ‘Bewuster Paardrijden’. Tineke bezit het diploma van de Sportacademie (KALO), KNHS ‘coach 5’ en ‘Mastercoach NOC*NSF’.

Mischa Koot

Mischa Koot reed op 12-jarige leeftijd haar eerste Europese
kampioenschap bij de pony’s en werd Nederlands kampioen bij de Young Riders. In totaal reed ze 7 EK’s en nam zeven zilveren medailles mee naar huis. Bij de Senioren behaalde ze met Controversy mooie resultaten op Grand Prix niveau. Ze reed wereldbekerwedstrijden en behaalde het KNHS diploma ‘coach 5’.

Lars Op 't Hoog

Lars op ’t Hoog is stalruiter bij Academy Bartels. Thuis heeft hij met zijn ouders een stal genaamd ‘Stal Lars op ‘t Hoog Sporthorses’. In zijn pony- en juniorentijd trainde hij bij Imke en Tineke. 

Chiel van Bedaf

Chiel van Bedaf komt uit Etten-Leur en sinds begin 2023 stalruiter bij Academy Bartels. Als stalruiter traint hij verschillende paarden op allerlei niveaus. Naast zijn activiteiten als stalruiter heeft Chiel ook thuis met zijn ouders een dressuurstal.

get in touch

CONTACT FORMULIER