VIP-middag voor leden EFO Paardenverzekering Paard

EFO paardenverzekeringen heeft met haar leden een bedrijfsbezoek gebracht aan Academy Bartels. Tijdens het ontvangst werd door Gijs Bartels, met behulp van een bedrijfsvideo, in vogelvlucht alle facetten van het bedrijf in beeld gebracht. Tineke Bartels verzorgde een rondleiding over het gehele bedrijf. Alle faciliteiten op het bedrijf voor de paarden alsook de evenementen werden getoond. “Alles is mogelijk op Academy Bartels en paarden kunnen hier echt optimaal paard zijn, ze zijn elke dag in het weiland te vinden!”, aldus de gasten. Na weer lekker opgewarmd te zijn met een drankje in de bibliotheek werd het programma vervolgd met een clinic. Imke Schellekens-Bartels had haar paard Eduard gezadeld en gaf samen met Tineke aan de groep uitleg over de wijze waarop de paarden bij Academy Bartels getraind worden. “Een erg leerzaam en een mooi samenspel tussen Imke en Tineke” was de conclusie van een van de deelnemers.

EFO paardenverkeringen berichtte na afloop van deze dag: “Een erg leerzame dag. Bijzonder om te ervaren hoe dit familiebedrijf zich heeft ontwikkeld en hoe er op dit moment nog zo nauw wordt samengewerkt tussen de verschillende generaties.

Een bedrijf waar je tegenop kijkt, maar wanneer je er bent, merk je dat familie Bartels erg toegankelijk en gastvrij is. Er wordt transparant over hun visie vertelt en iedereen is er welkom. Een bedrijf met hart voor de zaak, dat het welzijn van de paarden hoog in het vaandel heeft staan.”