flag en

Trainersseminar Dressuur met uniek drietal! Paard

Nooit eerder vormden Coby van Baalen, Imke Schellekens-Bartels en Anky van Grunsven een team om dé beloftes van de KNHS te trainen, tot dit weekend. Aanstaande zaterdag 18 januari gaan deze drie oud Olympiërs hun kennis en skills aan jou overdragen, tijdens de KNHS Trainersseminar 2020.

Terugblik

In deze editie van het KNHS Trainersseminar wordt teruggeblikt op de waanzinnige successen, maar zal er ook kritisch gekeken worden naar trainingsmethodes van toen en van nu. ‘Wat hebben we geleerd, wat zijn de grote verschillen en welke trainingen dragen bij aan de weg naar de top? Hoe zit het eigenlijk met de mentaliteit van trainer en ruiter?’

Dressuur

Traditiegetrouw staat de zaterdag van het Trainersseminar in het teken van Dressuur. Met Coby, Anky en Imke komt de absolute dressuurtop samen deze dag. Van Baalen: ‘We hebben met en tegen elkaar gereden en gestreden. Het is fijn dat we onze verworven ervaringen mogen doorgeven aan de Nederlandse jeugd. De juiste mentaliteit blijkt het belangrijkste om succesvol te zijn.’

Imke is sinds 2019 bondscoach van de pony- en Children teams. Daarnaast begeleidt zij verschillende internationale combinaties tot aan het hoogste niveau. Tijdens de trainingsseminar geeft zij aan wat haar opvalt bij de jeugd en topsport. Hoe kan je als instructeur bijdrage aan het succes van ruiter en paard? Anky heeft naast, of eigenlijk mede door, het behalen van vele medailles een grote verandering teweeggebracht in de rijtechniek van de dressuursport. Tijdens de seminar kijkt zij terug op deze verandering en blikt vooruit op de toekomst.

Er zijn nog kaarten beschikbaar

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de KNHS Trainersseminar op zaterdag, dus wees er snel bij.  De toegangsprijs is inclusief koffie, thee en een luxe lunch.

Direct tickets bestellen kan via: https://ticketpoint.nl/evenement/knhs-trainersseminar-2020/

Kijk voor meer informatie (ook over de andere dagen) op: https://www.knhs.nl/trainersseminar