flag en

Tineke Bartels en Britt Dekker vanavond bij SBS6 Paard

Britt Dekker komt al enkele jaren bij Academy Bartels. Vanavond zend SBS6 vanaf 20.30 uur beelden uit van een van de trainingen van Britt en haar paard George bij Tineke Bartels.

Tineke: “Op Horse Event gaf ik jaren geleden al clinics met Britt en haar paard Eve en dat klikte direct. Ik vind Britt een enorme paardenliefhebber, een geestig mens en ze heeft nog aanleg ook. Kennelijk was het wederzijds want ze kwam als gast naar onze Trainingsarrangementen. Dat is in de afgelopen tijd  uitgegroeid tot regelmatige bezoekjes van meerdere dagen waarin ze komt trainen met haar prachtige hengst George, en even afstand kan nemen van haar hectische bestaan in het tv wereldje”.

Afgelopen week maakte Britt nog tv opnames bij Academy Bartels voor het mede door haar gepresenteerde programma Zapp Sport. Dat programma wordt in de komende weken uitgezonden.

De uitzending van vanavond, om 20.30 uur bij SBS6, maakt onderdeel uit van een ander programma, de documentaire ‘opgezadeld met Britt’. Deze beschrijft het transport van George naar Nederland en de pogingen van Britt om met hem deel te kunnen nemen aan de kampioenschappen in Ermelo.

Interesse?
Heeft u interesse om na het lezen van dit bericht in de toekomst een keer deel te nemen aan een trainingsarrangement Klik hier voor meer informatie en inschrijven.