Ticketverkoop van leukste paardenweekend van het jaar gestart Paard

Meer leren over paarden, op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en bekende nationale en internationale ruiters en trainers ontmoeten? Kom dan op 8, 9 en 10 september naar Horse Event!

Horse Event is het grootste en leukste educatieve paardenevenement van Nederland en wordt door Academy Bartels georganiseerd in Ermelo. Leerzame clinics en prachtige shows wisselen elkaar af en alle disciplines komen aan bod. Dus behalve voor de populaire disciplines als springen en dressuur is er aandacht voor de kleinere disciplines zoals dameszadel rijden en endurance. Daarnaast kun je eindeloos shoppen bij ruim tweehonderd standhouders die veelzijdige producten en de nieuwste innovaties presenteren.

Bestel je ticket in de voorverkoop en maak gebruik van leuke acties. Zo profiteer je in de maand juni van maar liefst € 7,50 early bird korting per ticket!

De bekende Franse trainster Clémence Faivre is de hoofdact van de zestiende editie. Faivre sluit Horse Event elke dag af met een spectaculaire act waarin klassieke dressuur en vrijheidsdressuur gecombineerd worden. Andere bekende namen die de line-up sieren zijn: Imke Schellekens-Bartels en haar moeder Tineke Bartels, Annemarie van der Toorn, Bianca Schoenmakers, de zusjes Joyce en Jaydee de Vos, Albert Voorn, Emiel Voest, Nikki van Olst, Jesse Drent en Eva Roemaat.

Ga voor meer informatie en tickets naar www.horse-event.nl.