flag en

Maak kennis met Handretti Paard

Op Academy Bartels staan erg veel talentvolle paarden die dagelijks door onze ruiters getraind worden. Ze krijgen de beste verzorging en kunnen zich volledig ontwikkelen in de weide, op stal en onder het zadel. Graag stellen wij u de komende tijd onze paarden voor, te beginnen met Handretti.

Korte voorstelling
Naam: Handretti
Leeftijd: 8 jaar (2012)
Geslacht: Ruin
Afstamming: Andretti x Goodtimes
Niveau: Prix st Georges startgerechtigd
Huidige ruiter: Lars op ‘t Hoog

“Handretti is een enorm intelligent paard”, vertelt Imke, “Omdat hij zo intelligent is, heeft hij ook wel een eigenzinnig karakter. Tot het niveau wat hij nu loopt, gaat alles hem heel makkelijk af en doet hij het puur op talent en zonder enige moeite. Onze stalruiter Lars op ’t Hoog traint hem momenteel richting het zwaardere niveau. We zien nu ook dat Handretti zich echt begint te ontplooien tot een volwassen dressuurpaard. Door de moeilijkere oefeningen die hij nu mag uitvoeren, vanwege zijn leeftijd, zien we een enorme ontwikkeling in zijn lichaam.”

 

De training van Handretti loopt erg goed. “Lars is nu echt aan het werkt om Handretti de zwaardere oefeningen zoals de series changementen, pirouettes, piaffe en passage aan te leren en te bevestigen. Je ziet dat hij het met gemak aanpakt. We trainen nu verder zodat hij ook in de moeilijke oefeningen meer ervaring en kracht krijgt.”

“Omdat we zien dat Handretti de oefeningen goed oppikt en er natuurlijk zelf ook veel plezier in heeft, willen we hem uiteindelijk graag in de Grand Prix zien lopen. Het is een opvallende verschijning in de ring door zijn aftekeningen en bewegingstechniek, dat maakt hem een interessant paard. Daarnaast heeft hij ongelofelijke energie die hem beter maakt naarmate de oefeningen moeilijker worden. We zijn erg enthousiast over de toekomst van dit paard!”