flag en

Imke danst met Honoré naar 75,5% in de Freestyle Paard

Afgelopen dagen was het CDI Sentowerpark in Opglabbeek voor Imke en haar leerlingen. Met mooie scores en genoeg verbeterpunten kijkt Imke tevreden terug. Dit keer mocht Honoré (v. Jazz) mee naar het Sentowerpark. Ook leerlingen Kazuki Sado, Sarah Bamberger en Maria-Eleni Tourkomani kwamen aan start op CDI Sentowerpark en toonde goede prestaties.

Donderdag starte Imke met Honoré in de Prix. St. Georges en behaalde daar een 5e plaats met 69,3%. Zaterdag deden ze er nog een schepje bovenop in de Inter I en plaatste zich met 70,5% op een 3e plaats. Het hoogtepunt was toch echt de kür van zondag, Imke: “Honoré was erg onder de indruk van de omgeving en muziek, maar ik kon gelukkig de controle houden. We hebben een goede freestyle met mooie expressie neer kunnen zetten”. Dit werd beloond met een 2e plaats en een score van 75,5%. “Ik kijk met trots terug op deze wedstrijd. Honoré heeft weer een hoop geleerd”, aldus Imke.

Leerling Kazuki Sado behaalde een mooie score van 69,5% in de Grand Prix kür op muziek zaterdag. Ook Maria-Eleni Tourkomani met haar paard Seine Toska liet goede verbeteringen zien in haar Junioren proeven evenals Sarah Bamberger met Badari en Quadroneur in de U25. Imke vertelt over de prestaties van haar leerlingen: “Ze gaan allen steeds een stapje vooruit en hebben weer huiswerk waar we verder mee kunnen”.