Imke commentator ‘Diamond Edition’ Jumping Amsterdam Paard

Afgelopen weekend vond de zestigste editie van Jumping Amsterdam plaats in de Amsterdam RAI. Jong en oud genoot tijdens deze ‘diamond edition’ van een bijzonder hoog sportniveau. Imke was tijdens het evenement commentator voor alle dressuurproeven. Samen met haar blikken we terug. “De sport was ongelooflijk mooi, zowel bij de Jeugd als bij de Senioren. De Wereldbekerkwalificatie was van bijzonder hoog niveau. Ik heb het commentator mogen verzorgen bij de proeven, erg intensief maar zo onwijs leuk om te doen. Zo ben je namelijk toch ontzettend dicht betrokken bij de deelnemers en het evenement.”

 

Imke is zeer lovend over het enthousiasme van het publiek: het was ontzettend gaaf om te merken hoe de deelnemers werden aangemoedigd en toegejuicht, zowel voor, tijdens als na het rijden van hun proef.”

Op vrijdagavond gaf Imke samen met Britt Dekker en haar merrie Eve (v. Veron) een clinic, voorafgaand de kür op muziek die zij zou rijden onder muzikale begeleiding van Gerard Joling. Hij nam voor deze speciale gelegenheid plaats in het zadel van de bekende Fries Limited Edition. Na afloop van Wereldbeker kür op muziek begeleide Imke ook nog de persconferentie in het perscentrum. “Al met al een drukke maar super gave zestigste editie van Jumping Amsterdam!”