flag en

Goede resultaten in de Preliminary proef voor Children combinaties! Paard

Eind vorige week vloog het Children team inclusief begeleiding en bondscoach Imke naar Budapest voor het EK Children. De afgelopen dagen zijn alle paarden goed door de veterinaire keuring gekomen, is de loting voor de eerste wedstrijd van het toernooi gedaan en zijn de inloopproeven verreden.

Goede resultaten en ruimte voor verbetering
Zondag kwamen Veerle Farla, Maura Knischeer en Veerle van Hof aan de start. Dit betrof de Preleminary proef, ook wel de inloopproef genoemd. Gisteren was het vervolgens de beurt aan Kebie Raaijmakers.

Het gehele team reed goede proeven en behaalde mooie resultaten in deze eerste proef. Kebie behaalde met haar paard Happy Feet een super knappe 3e plaats met 82,36%.Veerle van Hof behaalde een percentage van 80,2% en eindigde daarmee op de 5e plaats. Veerle Farla werd 6e met 78,46% en Maura Knipscheer volgde daar kort op met een 7e plaats en 77,23%.

Imke: “Alle meiden zetten een hele goede proef neer. De behaalde resultaten in deze inloopproef zijn dan ook een rijtje om trots op te zijn. Daarnaast hebben we nog ruimte voor verbetering, dus we kijken uit naar de komende proeven.”

Vervolg EK
Vandaag start de teamwedstrijd voor de Children combinaties. De teller staat daarbij weer op nul, dus het wordt opnieuw een spannende dag. Het Europees Kampioenschap voor de Children combinaties wordt vrijdag 14 augustus afgesloten met de individuele proef.