Voor velen een onvergetelijk wedstrijdweekend Paard

Dit weekend mochten diverse ruiters weer het beste van zichzelf laten zien in de ring. Zo trapte Rodrigo Laserna het wedstrijdweekend af met zijn deelname aan de Prix St. Georges in de Anemone Horse Truck Prix tijdens het concours CDI Lier in België. Samen met zijn paard Exit LW (Johnson x Dick Z) behaalde hij een prachtige score van 65,618%. Op zaterdag reed hij mee in de rubriek Inter I en behaalde hij met hetzelfde paard een score van 61,206%.

Esmée Donkers, leerlinge van Tineke Bartels, wist haar NK-titel te prolongeren. Met haar paard Chaina (v. Sir Donnerhall) maakte de talentvolle amazone indruk op jury én publiek. De proef werd beloond met een score van 72,206% wat leidde tot de overwinning en A-kaderscore.

Hiermee bleef ze 3% voor op de concurrentie. En zoals het de amazone siert bedankt ze haar steun en toeverlaat Tineke Bartels altijd voor de fijne en leerzame lessen.

De Indoorkampioenschappen in Ermelo waren niet alleen van Esmee Donkers zeer succesvol. Ook Demy Kurstjens, tevens leerlinge van Tineke, viel in de prijzen. De amazone vormde een combinatie met Kingsley Chaplin DK (v. Johnson) en reed met een score van 68,529% naar het brons. Ook zij is haar instructrice ontzettend dankbaar voor de begeleiding en lessen.