fbpx

VACATURE: Interieurverzorger(ster) Academy Bartels

Vind jij het leuk om samen met ons hele Academy Team ervoor te zorgen dat we onze klanten goede en gewaardeerde diensten kunnen leveren en hou je ervan om hiervoor de diverse ruimtes en voorzieningen van ons bedrijf op orde en schoon te houden? Check dan deze vacature!

Werkzaamheden
We hebben op ons erf een aantal hotelkamers, appartementen, kantoor alsook gezamenlijke verblijfsruimte en zadelkamers die netjes onderhouden moeten worden. Daarnaast zijn er zeer incidenteel taken rondom onze evenementen of bijeenkomsten waarvoor er wat catering werkzaamheden verricht kunnen worden. Voor deze werkzaamheden hebben we binnen het Academy team een deskundige en bovenal enthousiast ‘Clean team’ van drie personen om deze taken op zich te nemen.

 Vaardigheden
Je gaat werken in een toegewijd team en je bent goed in:

  • Met verschillende mensen omgaan: Je werkt meestal samen met een collega en tijdens het werk heb je zo nu en dan ook contact met onze klanten.
  • Ordelijk werken: bij het onderhouden en schoonmaken van de diverse ruimtes is het van belang dat je nauwkeuring en gestructureerd te werk gaat.
  • Flexibiliteit: je werkt op vaste dagdelen door de week. In een paar drukkere periodes in het jaar is het wenselijk dat je incidenteel ook een keer in het weekend beschikbaar bent.
  • Toewijding: onze medewerkers dragen allemaal een belangrijke bijdrage in het leveren van goede en gewaardeerde diensten voor onze klanten. Gedrevenheid om goed werk te leveren is een belangrijke voorwaarden om dit samen te realiseren.

Wij bieden we je:

  • Een marktconform salaris, pensioenvoorzieningen, vakantiegeld
  • Dienstverband van 8 uren per week (verdeeld over 2 ochtenden)
  • Afwisseling in werkzaamheden
  • Een inspirerende werkomgeving en een gezellig team


Geïnteresseerd?

Heb je na het lezen van deze informatie interesse in een kennismakingsgesprek om nader te bekijken of deze baan jouw past? Stuur dan een mail met daarin kort wat informatie over jezelf naar Esther Tacken, e.tacken@academybartels.com. Of bel met 013 509 1666.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, ontvang leuke trainingsvideo's en ben als eerste op de hoogte over de trainingsarrangementen.

Een trainingsarrangement bij ons volgen?

Bekijk alle mogelijkheden op onze website.

get in touch

CONTACT FORMULIER