Tineke en Imke op Horse Event Paard

Tijdens Horse Event zijn Imke en Tineke aanstaand weekend, zoals gebruikelijk, heel druk. Tineke zit in Waregem met haar Japanse leerlingen maar moet zich vrijdagavond naar Expo Haarlemmermeer haasten om Britt Dekker te helpen met het voorbereiden op de presentatie van haar paard George. Britt stelt de schimmel vrijdagavond voor het eerst voor aan haar fans in een show waarin ook een aantal andere schimmels zullen optreden met muzikale begeleiding van de bekende kür arrangeur Joost Peeters.

Vrijdag geeft Imke enkele clinics, onder meer met een van de leden van haar children team, waarmee ze deelnam aan de Europese Kampioenschappen in Italië.

Vrijdag en zaterdag geeft ze clinics met Rodrigo Laserna, specialist in training aan de hand, en met Peter Spahn en zijn geweldige Friese wedstrijd paarden. Zaterdag is ook de huldiging van Imke’s ponyteam dat zilver won op het EK.

Tineke staat zondag op het programma voor een optreden tijdens het grote KNHS instructeurs congres en diverse clinics, onder meer een demonstratie training met Britt Dekker.

Meer informatie: www.horse-event.nl