flag en

Succesvolle wedstrijd-rentree in Tolbert Paard

Imke beleefde afgelopen weekend een succesvolle wedstrijd-rentree tijdens de Subtop-driedaagse in Tolbert. Met Honoreé (v. Jazz x Krack C), het paard van Tineke, startte ze in de Prix St. Georges.

Hoogste trede
“Zo ontzettend leuk om sinds hele lange tijd zelf weer eens op pad te zijn met onze ‘eigen’ paarden. En wat een lekker weekend was het! Zondag met Honoreé de Prix St. Georges gewonnen met 72.2%, nadat we zaterdag al 4e werden met 71.6%. Trots op deze grote jongen die nog zelden mee van huis geweest is. Zo fijn om zelf weer de ring in te kunnen rijden na zolang uit de wedstrijden geweest te zijn. Ik twijfelde of ik het wel moest doen maar ben blij dat wat mensen me gepusht hebben om te gaan. Het smaakt zeker naar meer!”, deelt Imke tevreden op social media.

Imke nam Hey You (v. Romanov x Democraat) mee om te trainen. “Hij gedroeg zich super en is ook bijna klaar om de wedstrijdring in te gaan. Ook al zo’n heerlijk paard”.

 

Trots op leerlingen
Ook voor de leerlingen van Academy Bartels was het een succesvol weekend. Pauline Leffelaar behaalde met de hengst Don Presidente (Dauphin x Fabriano) bijna 65% in de U25 rubriek. Elisabeth Geluk en Hamilton (v. Apache) kwamen succesvol aan start in de Prix St. Georges. Zaterdag behaalden ze 69,485%, en op zondag werd de combinatie knap 3e met 69,412% en stond Elisabeth naast Imke op het podium. Ook Judith Huizinga kwam aan start in deze rubriek. Ze stelde Haydn F (v. Charmeur) super netjes voor. “Ze hebben allemaal heel netjes en goed gereden, ik ben trots!” aldus Imke.

Tot slot scoorde de Japanse leerling van Tineke, Ryunosuke Kuroda, knap 68,59% en 67,2% met Bellatre D.E.S. (Serano Gold x Rubinstein I) in de Grand Prix.

Fotocredits: Roland Hitze