flag en

Quality time met mijn dochter Paard

Maartje van de Ven volgt samen met haar twaalf jarige dochter Puk een 4-daagse trainingsarrangement van Imke. Maartje is nog maar kort een combinatie met haar paard Zypriano en wil van de winter wedstrijden gaan starten. Haar dochter Puk heeft haar pony nu een jaar en zijn in de M1 geklasseerd.

Maartje heeft met haar vorige paard ZZ-Zwaar gereden. Met dit paard had ze graag al een keer eerder meegedaan aan een trainingsweek, helaas is dit er nooit van gekomen. Haar huidige paard Zyperiano is 8 jaar en heeft ze aangekocht tijdens Excellence Dressage Sales. Ze heeft met hem de tijd genomen om het vertrouwen in elkaar te laten groeien. Maartje heeft de doelstelling om nog meer een combinatie te worden met Zypriano en de laatste puntjes op de i te zetten voor hun wedstrijddebuut. Dit gaat naar alle waarschijnlijkheid in de klasse M plaatsvinden aan het begin van het winterseizoen.

 

Puk heeft een hele duidelijke doelstelling ze wil zo snel mogelijk in de klasse Z rijden. Haar droom is om een keer deel te mogen nemen aan een pony EK. Naast het vele trainen en veel leren wil Maartje deze week ook zo veel mogelijk genieten van de quality time met haar dochter.

Wat Maartje het meeste opvalt is de rust die heerst op stal. Bij Academy Bartels is er veel structuur en rust op stal, je komt hier zelf ook helemaal tot rust. Maartje wil graag nog een keertje terugkomen samen met haar dochter omdat je ontzettend veel leert in een korte tijd.