flag en

Quadroneur nieuwe troef Sarah Bamberger Paard

De Israëlische amazone Sarah Bamberger is sinds kort met haar paarden op Academy Bartels gevestigd en traint bij Imke Schellekens-Bartels.

Vorig jaar kocht Bamberger Badari (Gribaldi x Damocles) van Danielle Heijkoop en eerder had ze een periode beschikking over Theodoor (Metall x Purioso), het internationale Grand Prix-paard van Kim Schmid. Ze bracht de inmiddels gepensioneerde schimmel een aantal keer uit in de Subtop.

Via Imke en Joep Schellekens vond ze onlangs haar nieuwe troef. Het gaat om de 14-jarige bij meerdere stamboeken goedgekeurde maar inmiddels geruinde Quadroneur (Quaterback x Sandro Hit). Met Quadroneur heeft Sarah nu twee internationale Grand Prix-paarden tot haar beschikking.

Even voorstellen
In 2018 verhuisde de nu 22-jarige naar Europa om een carrière in de dressuur na te streven. “Ik heb nog niet veel wedstrijden gereden in Europa”, vertelt ze. “Het kostte wat tijd om mijn plek te vinden en daarna was er COVID-19. Mijn laatste twee wedstrijden waren met Theodoor in september 2020, in de Inter II. Met Badari heb ik in diezelfde periode een oefenwedstrijd gereden, ook op Inter II-niveau.”

Binnenkort maak je uitgebreid kennis met deze ambitieuze amazone in de rubriek ‘Even voorstellen’ op onze website.

 

Bron: Academy Bartels, Horses.nl en Eurodressage.