fbpx

Masterclass ‘Organiseren’ voor Young Leaders

Tijdens The Dutch Masters werd afgelopen weekend een tweedaagse masterclass ‘Organiseren’ georganiseerd door het team van Academy Bartels Media & Events. Mirella van Leeuwen deelde haar kennis en gaf de Young Leaders tools om hun eigen evenement te organiseren voor Stichting Paard Verbindt. Gastspreker Dominic van Gerwen, manager Events bij Libemá, vertelde over crowd management, traffic control en veiligheid en stond open voor de vele vragen vanuit de Young Leaders. Online marketingdeskundige Iris Peijnenburg praatte de groep bij over de ins en outs op online marketinggebied, en gaf tips voor het eigen te organiseren event. Op zondagochtend namen de Young Leaders met bestuurslid Gijs Bartels een kijkje in de organisatie van de Dutch Masters.

De KNHS investeert in de jeugd op het gebied van besturen en organiseren. De KNHS vindt het belangrijk de jeugd een stem te geven en jongeren in contact te brengen met huidige bestuurders en organisatoren in de hippische wereld. Daarom is er binnen het KNHS Young Leaders Program het ‘Geef de jeugd een stem’ traject. Een tweejarig traject, dat de KNHS organiseert voor KNHS-leden tussen 18 en 26 jaar, die hun bestuurs- en/of organisatie skills willen ontwikkelen. Tijdens de masterclass en het proces richting het evenement ontwikkelen de Young leaders zich op het gebied van organiseren, samenwerken, budgetteren, plannen en het maken van afspraken met sponsoren. Met als doel om voor Stichting Paard Verbindt naamsbekendheid te genereren en fundraising voor de projecten van de stichting. Klik hier voor meer informatie over Stichting Paard Verbindt.

Wil je meer weten over KNHS Geef de jeugd een stem of ben je tussen de 18 en 26 jaar en wil je een stem krijgen binnen de hippische wereld en deelnemen? Lees dan hier verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, ontvang leuke trainingsvideo's en ben als eerste op de hoogte over de trainingsarrangementen.

Een trainingsarrangement bij ons volgen?

Bekijk alle mogelijkheden op onze website.

get in touch

CONTACT FORMULIER