flag en

Martin Gaus Academie te gast op Academy Bartels Paard

Gisteren deelde de Martin Gaus Academie (onderdeel van Prins Petfoods) op Academy Bartels haar nieuwe, vooruitstrevende plannen met hondengedragsdeskundigen en samenwerkingspartners uit Nederland en Belgiƫ.

De Martin Gaus Academie streeft voortdurend naar innovatie op het gebied van educatie, en organiseerde deze dag dan ook onder het thema ‘Het Nieuwe Leren’. Tijdens het ochtendprogramma werden de gasten meegenomen in de plannen over deze nieuwe manier van onderwijs.

Naast educatie ‘hond’, kijkt de Martin Gaus Academie ook naar mogelijkheden om educatie ‘paard’ op te nemen in het aanbod. In dat kader vulde Tineke Bartels het middagprogramma in, waarbij zijn inzoomde op de overeenkomsten en verschillen op het gebied van paarden- en hondentraining.

Na haar inleiding liet Tineke de gasten het bedrijf zien, en gaf zij met haar leerling Ryunosuke Kuroda een inspirerende clinic op grand prix niveau. Diverse gasten namen hun kinderen mee, waarvoor een nevenprogramma werd georganiseerd met ponylessen en knutselworkshops.