flag en

Maak kennis met Knock Out Paard

Op Academy Bartels staan erg veel talentvolle paarden die dagelijks door onze ruiters getraind worden. Ze krijgen de beste verzorging en kunnen zich volledig ontwikkelen in de weide, op stal en onder het zadel. Twee weken terug stelden we Handretti al voor, dit keer laten we jullie graag kennis maken met Knock Out.

Korte voorstelling
Naam: Knock Out
Leeftijd: 5 jaar (2015)
Geslacht: Ruin
Afstamming: Expression x Osmium
Niveau: L-niveau
Huidige ruiter: Lars op ’t Hoog en Imke Schellekens-Bartels
Eigenaar: Academy Bartels en E. Reijnders

Imke: “Knock Out hebben we als driejarige aangekocht. Het is een heel vriendelijk paard, maar door zijn jonge leeftijd is hij soms nog een beetje onhandig. Het is echt nog een beetje een puber, haha. Ondanks deze onhandigheid heb ik wel veel vertrouwen in dit paard. Het is een groot en sterk paard, die graag werkt.”

Omdat Knock Out een jong en groot paard is, wordt er vooral gewerkt aan het verbeteren van de basis. “Op dit moment werken we vooral aan het leren lopen op eigen benen, waarbij hij ook in balans moet blijven lopen. Het is een groot paard, waardoor hij tijd nodig heeft om te groeien en zelf in balans te leren komen.”

Voor nu is het doel Knock Out netjes en rustig verder op te leiden. “We nemen de tijd op hem op te leiden en om te kijken hoe goed hij is en kan worden met het oog op de toekomst.”