flag en

Kazuki Sado succesvol in Courrière Paard

Vandaag is Kazuki Sado met twee paarden aan de start gekomen in het Belgische Courrière. De wedstrijd vond plaats op het terrein van stal La Sandry, dat er prachtig bij lag. De Japanse bond was medeorganisator van deze wedstrijd, omdat het een Japanse selectiewedstrijd voor de Olympische Spelen betrof. Een belangrijke dag dus met het ook op een plaats in het Japanse Olympische team. Kazuki kwam aan de start met zijn beide paarden: Barolo (v. Breitling ) en Ludwig der Sonnenkönig 2 (v. London Swing).

Barolo zette meteen de toon
Barolo was het eerste paard waarmee Kazuki aan de start verscheen. Samen wist de combinatie een goede proef neer te zetten.

Helaas ontstond er in aanloop naar de pirouette een fout, wat de score iets drukte. Morgen komt deze combinatie nogmaals aan de start, om nogmaals de goede vorm van Barolo te tonen en een hopelijk foutloze proef te rijden.

Waanzinnige rit voor Ludwig
Ludwig  der Sonnenkönig 2 was de tweede troef waarmee Kazuki aan de start verscheen in Courrière. Samen reed het duo hun beste proef tot nu toe. De stijgende lijn van afgelopen weken blijft maar doorlopen, iets om trots op te zijn. Door het sterke optreden van vandaag, hoeft deze combinatie morgen niet meer in de ring te verschijnen.