flag en

Imke en Honoreé winnen met nieuw PR Paard

Na de succesvolle wedstrijdrentree en tevens debuut met Honoreé (v. Jazz) van Imke vorige maand, stond gisteren de eerste indoorwedstrijd op het programma. De combinatie kwam aan start tijdens de Subtopwedstrijd in Maren-Kessel. En niet onverdienstelijk: met een persoonlijk record van 72,5% wint het duo met afstand de Prix St. Georges.

Hele fijne proef
Imke: “Hij vond het in eerste instantie best een beetje spannend, want de ring verkennen zoals in Tolbert was niet mogelijk. Toch liep hij vervolgens een hele fijne proef met zelfs 9-ens voor zijn series! Ondanks de spanningsmomentjes doet hij het wel, daar ben ik heel blij mee.”

Blij te kunnen starten
“Het is ontzettend leuk om weer zelf op pad te zijn en terug te zijn in de sport. We zouden eigenlijk nog een outdoor wedstrijd rijden in Zeewolde, maar die werd helaas afgelast. Gelukkig konden we er in Maren-Kessel nog bij. Ik ben blij dat we ondanks de Corona-maatregelen toch konden starten, want je hebt toch een doel nodig. Zoals ik heb gezien, lijkt het me op deze manier zeker mogelijk wedstrijden te blijven rijden. Dankjewel aan de organisatie”, aldus Imke.

Fotocredits: Roland Hitze