ANIMAL EVENT Paard

De vijf event area’s zijn opnieuw met elkaar verbonden door een centrale Promenade. De thema’s Bos, Park, Eiland, Strand en Dorp sluiten ook nu weer aan bij de verschillende delen van het evenemententerrein. Een vaste route loopt langs pistes, podia, terrasjes en stands. Vanaf de Promenade is elke area via een eigen entreepoort te betreden. Naast betoverende dierenshows, interactieve workshops en leerzame demonstraties biedt het evenement gezellige foodcourts en verrassend straattheater.

Tientallen deskundigen en honderden bedrijven adviseren over verzorging, training en/of voeding. Honden hebben gratis toegang tot Animal Event en hun baasjes kunnen een keuze maken uit tientallen workshops. Ook een uitstapje naar de wilde dieren van het naastgelegen safaripark behoort tot de mogelijkheden. Bedrijven uit de dierenbranche hebben de kans om te netwerken en hun relaties uit te nodigen voor een vipbehandeling.

Op 3, 4 en 5 mei 2019 is de dertiende editie van Animal Event op het evenemententerrein van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Op de twaalfde editie kwamen ruim 34.000 bezoekers af die in totaal zo’n 7.500 honden meenamen.

Bekijk de website van Animal Event

Laatste nieuws over dit evenement Paard