Een nieuw jaar, een nieuwe start Paard

Het jaar 2019 komt steeds dichterbij. Voor velen een moment waarop even wordt stilgestaan bij de dingen die in het afgelopen jaar zijn gebeurd en doelen die voor het nieuwe jaar kunnen worden vastgesteld. Academy Bartels helpt je graag bij het bereiken van deze nieuwe doelen op het gebied van rijden; dit doet zij door middel van de bekende trainingsarrangementen.

Iedereen die beter wil worden in de (dressuur)sport is welkom bij Academy Bartels. Ook in 2019 bieden Imke Schellekens-Bartels, Tineke Bartels en Mischa Koot weer nieuwe arrangementen aan. Recent toegevoegd aan dit team is Rodrigo Laserna, ruiter en instructeur bij Academy Bartels die zijn trainingen voornamelijk richt op grondwerk.

Heb jij jezelf een of meerdere doelen gesteld? Wil jij jouw rijniveau naar een hoger level tillen? En wil je dit bereiken onder toeziend oog van fantastische instructeurs? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Iedereen met een passie voor paarden en liefde voor de dressuursport is welkom op het prachtige Landgoed Culitsrode. Klik hier voor meer informatie.