flag en

Trainingsarrangementen Paard

Iedereen die beter dressuur wil rijden is welkom om een trainingsarrangement van drie tot zes dagen bij Academy Bartels te volgen. Je verblijft samen met je paard op het prachtige Landgoed Culitsrode. Tijdens het verblijf neem je een kijkje achter de schermen. Je krijgt dagelijks les met je eigen paard en volgt trainingen van de Academy ruiters. Er worden workshops aangeboden zoals flexchair, ruitervoorkeuren, proefgericht rijden, paardenfysiologie en hartslagmetingen bij paarden.

Informatiebrochure
In de digitale brochure lees je alles over de diverse arrangementen, ook vind je er de tarieven. Hieronder, bij ‘Gebruik het formulier om je aan te melden voor’, vind je de agenda met alle arrangementen en beschikbaarheid.

Instructeurs
Lees hier meer over de instructeurs die betrokken zijn bij de trainingsarrangementen.

Reviews
Ben je benieuwd naar wat je kunt verwachten tijdens een trainingsarrangement en je verblijf op Academy Bartels, of naar de ervaringen van anderen? We hebben de belevingen van andere gasten voor je verzameld in een reviewoverzicht. Je leest ze hier.

Gebruik het formulier om je aan te melden voor separator image

Datum: {{ selectedTraining.date }}
Beschikbaarheid: {{ selectedTraining.availability | availabilityText }}

Kies uw voorkeur

Gegevens extra persoon

Helaas is het arrangement van jouw voorkeur volgeboekt. Maar niet getreurd! Door contact op te nemen met Annet Broeckx kun je jezelf laten plaatsen op de reservelijst. Het komt zeer regelmatig voor dat er een of meerdere plaatsen worden geannuleerd (door bijvoorbeeld een blessure van een paard), waardoor je alsnog kunt deelnemen aan het arrangement. Stuur Annet een e-mail en zij neemt contact met je op!


Neem hier contact op