flag en

Trainingsarrangementen Paard

Volg een trainingsarrangement van 3, 4 of 6 dagen bij Academy Bartels en train bij een Olympisch dressuurruiter of Grand Prix amazone. Je kunt bij ons trainingsarrangementen van Imke Schellekens-Bartels of Mischa Koot volgen. Lees hier meer over onze instructeurs.

Voor wie?
Iedereen die graag beter dressuur wil leren rijden is welkom bij ons, ongeacht niveau van ruiter of paard! Het trainingsarrangement staat in het teken van het boosten van jouw dressuurskills, maar ook is er aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Je verblijft samen met je paard op onze locatie, het prachtige Landgoed Culitsrode. Je slaapt in een van de hotelkamers (of appartement) op het terrein en je paard staat gestald bij ons op stal.

Programma
Elk trainingsarrangement heeft een eigen programma met trainingen, een of twee workshops en/of een clinic. Het programma* is afhankelijk van het aantal dagen dat je boekt. De workshops die aangeboden worden zijn ruitervoorkeuren, flexchair training en HorseBeat (hartslagmeting bij paarden).

Extra informatie & prijzen
In de digitale brochure lees je alles over de diverse te boeken arrangementen en de inhoud van de workshops. Ook vind je er de tarieven per trainingsarrangement. Download onze brochure hier.

Boeken?
De actuele agenda met beschikbaarheid vind je online op onze website. Bekijk de agenda hier. Door het invullen van onderstaand formulier boek je een van de trainingsarrangementen. Je ontvangt na afloop een bevestiging per mail met een factuur.

Reviews
Ben je benieuwd naar wat je kunt verwachten tijdens een trainingsarrangement en je verblijf op Academy Bartels, of naar de ervaringen van anderen? We hebben de belevingen van andere gasten voor je verzameld in een reviewoverzicht. Je leest ze hier.

*het definitieve dagprogramma van jouw trainingsarrangement ontvang je een aantal dagen voorafgaand per mail van ons.

Gebruik het formulier om je aan te melden voor separator image

Datum: {{ selectedTraining.date }}
Beschikbaarheid: {{ selectedTraining.availability | availabilityText }}

Kies uw voorkeur

Gegevens extra persoon

Helaas is het arrangement van jouw voorkeur volgeboekt. Maar niet getreurd! Door contact op te nemen met Annet Broeckx kun je jezelf laten plaatsen op de reservelijst. Het komt zeer regelmatig voor dat er een of meerdere plaatsen worden geannuleerd (door bijvoorbeeld een blessure van een paard), waardoor je alsnog kunt deelnemen aan het arrangement. Stuur Annet een e-mail en zij neemt contact met je op!


Neem hier contact op