Trainingsarrangementen Paard

Iedereen die beter dressuur wil rijden is welkom om een trainingsarragement van vier tot zes dagen bij Academy Bartels te volgen. Je verblijft samen met je paard op het prachtige landgoed Culitsrode. Tijdens het verblijf neem je een kijkje achter de schermen. Je krijgt dagelijks les met je eigen paard en volgt trainingen van de Academy ruiters. Er worden workshops aangeboden zoals flexchair, sportpsychologie, proefgericht rijden, paardenfysiotherapie en fitness.

Informatiebrochure
In de digitale brochure lees je alles over de diverse arrangementen. Hier vind je tevens de agenda met alle trainingen alsook de tarieven.

Instructeurs
Lees hier meer over de instructeurs die betrokken zijn bij de trainingsarrangementen.

Gebruik het formulier om je aan te melden voor separator image

Datum: {{ selectedTraining.date }}
Beschikbaarheid: {{ selectedTraining.availability | availabilityText }}

Kies uw voorkeur

Gegevens extra persoon

Helaas is het arrangement van jouw voorkeur volgeboekt. Maar niet getreurd! Door contact op te nemen met Annet Broeckx kun je jezelf laten plaatsen op de reservelijst. Het komt zeer regelmatig voor dat er een of meerdere plaatsen worden geannuleerd (door bijvoorbeeld een blessure van een paard), waardoor je alsnog kunt deelnemen aan het arrangement. Stuur Annet een e-mail en zij neemt contact met je op!


Neem hier contact op