flag en

De overstap naar een hogere klasse Paard

Deze week is Judith van der Noordaa samen met haar twee leerlingen Paulien van der Steen en Willeke Hopman bij Academy Bartels voor het trainingsarrangement. Ze volgen de vierdaagse trainingsarrangement van Imke met een gastraining van Mischa en een training op de flexchair. Judith heeft Dasadena (v. Lord Leatherdale x wellinton) een 11 jarige merrie meegenomen, ze start met haar in de klasse Z1.

Een aantal jaar geleden kwam Judith voor het eerst naar Academy Bartels voor een trainingsarrangement van Tineke. Die week is zo goed bevallen dat ze graag nog een keertje terug wilde komen. In het dagelijks leven werkt Judith in de verslavingszorg.  Daarnaast geeft ze veel dressuurles, zodoende dat ze 2 van haar leerlingen heeft meegenomen.

Judith wil graag de overstap maken naar de klasse Z2, ze had dan ook als doel om de changementen te bevestigen. Tevens wilde ze graag beter leren zitten, hiermee is ze aan de slag gegaan op de flexchair en in de training van Mischa. “We hebben veel aan mijn eigen ontspannenheid gewerkt. Van te voren was ik wat huiverig over de training van Mischa. Ik vroeg me af of de training van Imke en Mischa wel goed op elkaar aansloten. Achteraf is het heel erg fijn. Mischa gaat door op de bevindingen van de flexchair en daardoor kan je het direct in de praktijk brengen. Wat je in de lessen van Imke weer heel goed kan gebruiken”.