fbpx

Afscheid van Kazuki Sado

Na 7 jaar bij Academy Bartels gaat Kazuki Sado nu naar huis om in Tokio weer aan het werk te gaan voor zijn werkgever JRA en daar zijn functie te vervullen, ruiters te trainen en zelf te blijven paardrijden.

In de jaren dat hij bij ons heeft getraind heeft hij voor Japan deelgenomen aan de Asian Games, 2 wereldkampioenschappen en de Olympische spelen!
Kazuki is een zeer gedisciplineerd en toegewijd ruiter geweest en hij heeft zich ontwikkeld in een zeer professionele paardenman.
Wij hopen hem voor de volgende WEC in 2026 weer te mogen verwelkomen bij ons op stal om zich te kwalificeren. Wij zullen hem, en zijn familie, echt gaan missen!
 
*****
 

After 7 years at Academy Bartels, Kazuki Sado is now going home to Tokyo to work for his employer JRA and fulfill his position there, to train riders and continue riding himself.

In the years that he trained with us, he participated for Japan in the Asian Games, 2 world championships and the Olympic Games!
Kazuki is a very disciplined and dedicated rider and he has developed into a very professional horseman.
We hope to welcome him back to our stable for the next WEC in 2026 to qualify. We will really miss him and his family!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, ontvang leuke trainingsvideo's en ben als eerste op de hoogte over de trainingsarrangementen.

Een trainingsarrangement bij ons volgen?

Bekijk alle mogelijkheden op onze website.

get in touch

CONTACT FORMULIER