Team Events Paard

Gijs Bartels

Gijs Bartels heeft samen met zijn zus Imke Schellekens-Bartels de leiding over Academy Bartels. Gijs is verantwoordelijk voor de tak ‘Academy Events’. Nadat hij in 1999 zijn studie Business Communication and Public Relations aan de European University in Antwerpen afrondde, is Gijs binnen het familiebedrijf begonnen met de opbouw van de evenemententak. Gijs is getrouwd met Esther en vader van twee zonen: Stef en Jules.

Joep Bartels

Joep Bartels, de man van Tineke en de vader van Gijs en Imke, is binnen Academy Bartels algemeen adviseur. Als ruiter was Joep actief in de eventingsport. Daarnaast studeerde hij psychologie, werkte als freelance journalist voor kranten als de Telegraaf en NRC Handelsblad en schreef enkele boeken. In 1975 richtte Joep hippisch managementbureau/uitgeverij BCM op, waarvan hij tot 1997 directeur bleef. Ook was hij lector aan HAS Hogeschool en project manager van het Rabo Talentenplan.

Esther Tacken

Esther Tacken is de coördinator van het evenementenkantoor en verantwoordelijk voor het Global Dressage Forum. Verder verzorgt ze het secretariaat van de Internationale Dressage Trainer Club (IDTC). Esther werkte eerder bij de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS), bij BCM en als assistente van een sportdierenarts. Esther is de zus van voormalig Nederlands Kampioen springen Emile Tacken en heeft samen met haar man Gijs Bartels twee zonen.

Annet Broeckx

Annet Broeckx is de gastvrouw van Academy Bartels en het gezicht bij de evenementen aan de kassa. Ze coördineert de populaire trainingsarrangementen en zorgt ervoor dat het niemand aan iets ontbreekt. Tevens draagt zij zorg voor de reserveringen van het Global Dressage Forum. Voordat Annet zich bij het Academy team voegde, werkte zij twintig jaar lang bij de Rabobank. Naast haar parttime baan bij Academy Bartels runt ze thuis Bungelowpark Vogelenzang. Annet is de moeder van Iris, die geregeld ook een steentje bijdraagt tijdens de evenementen.

Anne Knoops

Anne Knoops is verantwoordelijk voor de programmering van Animal Event en Horse Event. Daarnaast is ze projectmanager van Paard&Koets én van Dutch Pet Conference & Awards, het nieuwste evenement van Academy Events. Anne studeerde aan Business School Notenboom, in de richting toeristisch management en evenementenorganisatie. Dit leidde Anne naar een stage bij Academy Events. Via een kleine omweg trad ze later bij Academy Bartels in dienst.

Steffie Walpot

Steffie Walpot coördineert de standverkoop van Horse Event, Animal Event en Paard&Koets. Ook coördineert zij de ticketsystemen op diverse evenementen. Ze heeft een achtergrond in de Paardenhouderij en was aan het begin van haar carrière werkzaam op een dressuurstal. Ze combineert haar werk bij Academy Events met een studie Facility Management.

Eline de Groot

Eline de Groot coördineert de marketing-, communicatie- en pr van Horse Event, Animal Event, Paard&Koets, Excellent Dressage Sales en Academy Bartels. Ze studeerde aan SintLucas in Boxtel, in de richting van Grafisch Vormgever. Aansluitend heeft zij haar bachelor Communicatie gehaald aan Fontys Hogescholen. Via een kleine omweg leidde dit naar een baan bij een technisch georiënteerde organisatie waar zij de Marketing en Communicatie voor zowel de nationale als internationale markt voor haar rekening nam. Na diverse keren geholpen te hebben bij Animal Event en Horse Event trad ze in augustus 2017 dienst bij Academy Bartels.