flag en

Team Events Paard

Gijs Bartels

Gijs Bartels heeft samen met zijn zus Imke Schellekens-Bartels de leiding over Academy Bartels. Gijs is verantwoordelijk voor de tak ‘Academy Events’. Nadat hij in 1999 zijn studie Business Communication and Public Relations aan de European University in Antwerpen afrondde, is Gijs binnen het familiebedrijf begonnen met de opbouw van de evenemententak. Gijs is getrouwd met Esther en vader van twee zonen: Stef en Jules.

Esther Tacken

Esther Tacken is de coördinator van het evenementenkantoor en verantwoordelijk voor het Global Dressage Forum. Verder verzorgt ze het secretariaat van de Internationale Dressage Trainer Club (IDTC). Esther werkte eerder bij de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS), bij BCM en als assistente van een sportdierenarts. Esther is de zus van voormalig Nederlands Kampioen springen Emile Tacken en heeft samen met haar man Gijs Bartels twee zonen.

Anne Knoops

Anne Knoops is projectmanager van de evenementen Animal Event, Horse Event en Dutch Pet Conference & Awards. Daarbij is ze o.a. verantwoordelijk voor de programmering. Anne studeerde aan Business School Notenboom, in de richting toeristisch management en evenementenorganisatie. Dit leidde Anne naar een stage bij Academy Bartels Event Management. Via een kleine omweg trad ze later bij Academy Bartels in dienst.

Annet Broeckx

Annet Broeckx is de gastvrouw van Academy Bartels en het gezicht bij de evenementen aan de kassa. Ze coördineert de populaire trainingsarrangementen en zorgt ervoor dat het niemand aan iets ontbreekt. Tevens draagt zij zorg voor de reserveringen van het Global Dressage Forum. Voordat Annet zich bij het Academy team voegde, werkte zij twintig jaar lang bij de Rabobank. Naast haar parttime baan bij Academy Bartels runt ze thuis Bungelowpark Vogelenzang. Annet is de moeder van Iris, die geregeld ook een steentje bijdraagt tijdens de evenementen.

Mégan Dullaart

Mégan Dullaart is marketing & communicatie manager bij Academy Bartels. Zij houdt zich bezig met alle offline & online uitingen voor alle projecten van Academy Bartels. Mégan studeerde Business Administration aan de Avans Hogeschool en studeerde af in de richting van online marketing. In eerdere functies was Mégan al werkzaam als (online) marketeer en heeft zij de nodige kennis en ervaring opgedaan binnen dit vakgebied. Ook heeft Mégan diverse marketing & design opdrachten uitgevoerd als freelancer. Al van jongs af aan is Mégan actief in de paardensport en ze besteed dan ook veel van haar vrije tijd bij de paarden. Samen met haar merrie is ze actief in de dressuursport.

Nicole Baten

Nicole Baten is verantwoordelijk voor de acquisitie van het vakblad De Hippische Ondernemer en de daarbij behorende online media. Voordat Nicole bij Academy Bartels begon, heeft ze vijfentwintig jaar gewerkt bij het hippische organisatiebureau en uitgeverij BCM. Al op jonge leeftijd is Nicole door het paardenvirus gegrepen. Ze is zelf actief geweest in de dressuursport, en later als groom van haar dochter in de springsport.

Joep Bartels

Joep Bartels, de man van Tineke en de vader van Gijs en Imke, is binnen Academy Bartels algemeen adviseur. Als ruiter was Joep actief in de eventingsport. Daarnaast studeerde hij psychologie, werkte als freelance journalist voor kranten als de Telegraaf en NRC Handelsblad en schreef enkele boeken. In 1975 richtte Joep hippisch managementbureau en uitgeverij BCM op, waarvan hij tot 1997 directeur bleef. Ook was hij lector aan HAS Hogeschool en project manager van het Rabo Talentenplan.