flag en

Rue Noblesse Paard

De donkerbruine merrie Rue Noblesse (Rosentau x Cordoba) werd geboren in 2004. Ze liep in Duitsland op Prix St. Georges niveau en bij de Junioren en werd daarna via Academy Bartels verkocht aan Maxime Rozestraten. Maxime brengt de merrie succesvol uit op Subtopniveau.

Referentie bemiddeling aankoop Rue Noblesse van Maxime Rozestraten
In november 2019 nam Maxime Rozestraten deel aan een trainingsarrangement van Imke. Hierdoor kwam ze in contact met Joep Schellekens en het paard Rue Noblesse.

“Ik heb aan Imke en Joep verteld dat ik op zoek was naar een nieuw paard, een leermeester met veel wedstrijdervaring. We hadden Rue eerder die week al zien lopen en zagen iets speciaals in haar. Op zaterdagochtend heb ik Rue Noblesse uiteindelijk geprobeerd, ze gaf me een goed gevoel.”

“Ik kreeg de kans om die week daaropvolgend in de avond een aantal keer terug te komen om haar te rijden en beter te leren kennen. Tineke heeft me hierbij heel fijn geholpen. We hebben haar laten keuren en daarna is naar onze stal gebracht. We zijn heel blij met Rue: het is een erg slim paard. Ze geeft je veel, in de sport maar ook qua karakter. Ze is erg lief en in de ring weet ze precies wat te doen. Dat ze op Prix St. Georges niveau in Duitsland heeft gelopen, weten we pas via haar eerste eigenaar, met wie we nu leuk contact hebben. Onze ambitie met Rue Noblesse is haar op een eerlijke manier te blijven trainen en haar met plezier in de sport te houden.

Het aankooptraject verliep heel vriendelijk. De eerlijke en transparante manier van communiceren met Joep hebben we als heel prettig ervaren. We waren vrij in onze beslissingen en er werd duidelijk met ons meegedacht, dat stelde ons erg op ons gemak”, aldus Maxime.