flag en

Rockstar Paard

Rockstar (Rock Forever I x Stedinger), geboren in 2013, werd in 2016 als drie-jarige tijdens Excellent Dressage Sales aangeschaft door de Engelse Lisa Marriott. De ruin stond ruim een jaar in training bij Academy Bartels en nam daarna intrek op zijn nieuwe thuisbasis in Engeland.

Lisa en Rockstar waren succesvol op jonge paardencompetities en starten inmiddels met succes op Lichte Tour niveau.

Referentie bemiddeling aankoop Rockstar van Lisa Mariott
Lisa: “Het vinden van het paard van je leven is vaak een droom, de familie Bartels heeft dit werkelijkheid gemaakt. Ik vond niet alleen mijn absolute levenspartner, ze ondersteunden me bij de verdere training toen ik kort na de verkoop zwanger werd. Ik hoefde me geen zorgen te maken over de keuring, röntgenfoto’s en zelfs transport naar Engeland, het werd allemaal professioneel verzorgd en mijn dagelijkse contact met het hele stalteam was uitstekend.

Rockstar werd gekocht toen hij 3 jaar oud was. Sindsdien scoorde hij nationaal meer dan 80% en werd hij 1e reserve voor de Wereldkampioenschappen Jonge Paarden voor Groot-Brittannië voor 7-jarige paarden. Rockstar won zijn eerste Prix St. Georges op 7-jarige leeftijd en traint nu op 8-jarige leeftijd richting Grand Prix.

De hele ervaring met deze ongelooflijk professionele familie was uitstekend. Er is een echt ‘familiegevoel’ tussen een overvloed aan kennis en eerlijkheid die van onschatbare waarde is. Persoonlijk kan ik de familie Bartels hiervoor niet genoeg bedanken. Ik had me niet veiliger kunnen voelen in andermans handen. Het is duidelijk dat het welzijn van het paard voorop staat en hun vermogen om die perfecte match te maken is een geschenk.”