Trainingsarrangement van Mischa Koot Paard

In het 4-daagse trainingsarrangement van Mischa Koot krijg je viermaal les van Mischa, waarvan ook één dag wordt besteed aan ‘zit en inwerking’ in combinatie met de flexchair met begeleiding van Saskia Heijkants of Nicoline van Dantzig. Ook krijg je tips van fitnessinstructeur Bouke van Spreeuwel en kun je gebruikmaken van de fitnessfaciliteiten.

Je verblijft in een hotelkamer of een appartement op het prachtige landgoed. Tijdens het verblijf neem je een kijkje achter de schermen. Je krijgt dagelijks les met je eigen paard en volgt de trainingen van de Academy ruiters.

Tarieven
4-daags arrangement Mischa Koot
1 persoon met 1 paard: € 912,-
2 personen met 2 paarden: € 822,- per persoon
Kosten extra persoon: € 232,-
Kosten extra paard: € 390,-
Toeslag grondwerk met eigen paard les Rodrigo Laserna: €30,-

KNHS leden nu 10% korting

Huisvesting
Tegen een speciale toeslag kunt u verblijven in een luxe appartement op het erf.
Omschrijving appartement:
keuken (volledig ingericht), zitkamer, 2-persoonsslaapkamer met aanliggende badkamer (douche), 1-persoonsslaapkamer, smart tv en wifi.

We kunnen één maand voor aanvang toezeggen of er een appartement beschikbaar is. Indien u op het aanmeldformulier aangeeft dat u hiervoor belangstelling heeft nemen wij contact met u op wanneer er beschikbaarheid is.

Hiervoor gelden de volgende toeslagen:
€33,- per persoon per dag bij alleen gebruik
€29,- per persoon per dag bij gebruik door 2 personen
€25,- per persoon per dag bij gebruik door 3 personen

Reserveren?
Vul onderstaand reserveringsformulier in of neem contact op met Annet Broeckx via 013-5091666 of a.broeckx@academybartels.com.

Inschrijven voor dit trainingsarrangement?