Trainingsarrangement van Imke Paard

De 6-daagse trainingsarrangementen worden door Imke Schellekens-Bartels of Tineke Bartels verzorgd. Je krijgt vier lessen van Imke of Tineke. Eén dag staat in het teken van ‘zit en inwerking’ onder leiding van Mischa Koot en Saskia Heijkants of Nicoline van Dantzig met behulp van de flexchair. Ook krijg je tips van fitnessinstructeur Bouke van Spreeuwel en kun je gebruikmaken van de fitnessfaciliteiten. Op één van de dagen geeft Tineke een clinic met persoonlijke uitleg na afloop of wordt er een andere gastles verzorgd.

Je verblijft in een hotelkamer of een appartement op het prachtige Landgoed Culitsrode. Tijdens het verblijf neem je een kijkje achter de schermen. Je krijgt dagelijks les met je eigen paard en volgt de trainingen van de Academy ruiters.

Tarieven
6-daags arrangement Imke/Tineke
1 persoon met 1 paard: € 1.240,-
2 personen met 2 paarden: € 1.140,- per persoon
Kosten extra persoon: € 430,-
Kosten extra paard: € 530,-

KNHS leden nu 10% korting

Huisvesting
Tegen een speciale toeslag kunt u verblijven in een luxe appartement op het erf.
Omschrijving appartement:
keuken (volledig ingericht), zitkamer, 2-persoonsslaapkamer met aanliggende badkamer (douche), 1-persoonsslaapkamer, smart tv en wifi.

We kunnen één maand voor aanvang toezeggen of er een appartement beschikbaar is. Indien u op het aanmeldformulier aangeeft dat u hiervoor belangstelling heeft nemen wij contact met u op wanneer er beschikbaarheid is.

Hiervoor gelden de volgende toeslagen:
€33,- per persoon per dag bij alleen gebruik
€29,- per persoon per dag bij gebruik door 2 personen
€25,- per persoon per dag bij gebruik door 3 personen

 

Reserveren?
Vul onderstaand reserveringsformulier in of neem contact op met Annet Broeckx via 013-5091666 of a.broeckx@academybartels.com.

Inschrijven voor dit trainingsarrangement?