flag en

Bemiddeling Paarden Paard

Ben je op zoek naar een goed dressuurpaard? Academy Bartels ondersteunt graag bij de aan- en verkoop van dressuurpaarden. We bieden bemiddeling en volledige ontzorging in het gehele proces. Vanaf het eerste idee tot en met de aan- of verkoop. In binnen- en buitenland, alle leeftijden, niveaus en prijsklassen. Ook bieden we begeleiding aan nieuwe combinaties. Onze kracht ligt in de combinatie van bemiddeling, aankoop en training van jou en je nieuwe paard.

Door jarenlange ervaring hebben we oog voor het maken van passende combinaties. We begeleiden het volledige traject, van zoektocht tot en met de keuring en uiteindelijke aankoop, alsook bij het worden van een combinatie. We staan garant voor een eerlijke en transparante communicatie en denken met je mee.

Wat kunnen we betekenen
Na een kennismakingsgesprek waarin er onder andere gesproken wordt over hetgeen je zoekt in een dressuurpaard, gaan we voor je op zoek naar een aantal paarden die voldoen aan jouw wensen en bij jou passen. Zodra we een selectie hebben gemaakt, leggen we deze aan je voor en worden er bezichtigingen gepland.

We bezoeken de geselecteerde paarden samen met jou en adviseren je. We zorgen dat je de kans krijgt om het paard van jouw voorkeur te leren kennen en meerdere keren te rijden. Ook Imke geeft haar visie over het paard. Heb je een beslissing gemaakt, dan regelen we de keuring, bij onze of de door jou gewenste dierenarts. Wordt het paard goedgekeurd, dan nemen we de overeenkomst door, adviseren we en zorgen we voor de afhandeling. Het transport naar het nieuwe verblijf, in binnen- en/of buitenland kan ook door ons worden georganiseerd.

Het is ook mogelijk om voor een bepaalde periode bij Academy Bartels te trainen, zodat je onder begeleiding van Imke of een van de Academy Bartels trainers een combinatie kunt worden met je nieuwe paard. Hierbij behoort intern verblijf tot de mogelijkheden.

Ben je op zoek naar een goed dressuurpaard? Of heb je een talentvol dressuurpaard voor de verkoop? Neem dan gerust contact op met Joep Schellekens:
j.schellekens@academybartels.com
+31 (0)6-26360196.