flag en

Verkoop Paarden Paard

Bemiddeling

Ben je op zoek naar een paard en zou je graag ondersteund worden bij deze zoektocht? Dat kan! Academy Bartels ondersteunt graag bij de aan- en verkoop van dressuurpaarden. Door onze jarenlange ervaring hebben we oog voor het maken van passende combinaties. We begeleiden het volledige traject, van zoektocht tot en met de keuring en uiteindelijke aankoop, als ook bij het worden van een combinatie. Dit doen we voor ruiters in binnen- en buitenland, alle leeftijden, niveaus en prijsklassen. Wij staan garant voor een eerlijke en transparante communicatie en denken met je mee.

Heb je interesse? Neem gerust contact op Joep Schellekens via j.schellekens@academybartels.com of +31 (0)6-26360196.  Of vul het digitale formulier onder aan deze pagina in.

Verkoop van paarden

Naast bemiddeling bieden we zelf ook regelmatig talentvolle dressuurpaarden te koop aan. Deze paarden zijn o.a. getraind door Olympisch ruiter Imke Schellekens-Bartels en verschillen in leeftijd en niveau. Voor meer informatie over de paarden die wij op dit moment in de verkoop hebben staan, kunt u contact opnemen met Joep Schellekens via j.schellekens@academybartels.com of +31 (0)6-26360196.  Of vul onderstaand formulier in.

  • Helgstrand paarden
    Sinds 2021 heeft Academy Bartels een samenwerking met Helgstrand Stables, waardoor we nog meer toppaarden op stal hebben voor training en verkoop. Daarnaast zijn we hiermee het Nederlandse aanspreekpunt voor de dressuurpaarden afkomstig van deze internationale topstal. De jonge dressuurpaarden hebben allen extreem veel aanleg voor het hogere werk en tonen een fijne bereidheid tot werken. Ook voor deze paarden zijn wij het aanspreekpunt in Nederland bij verkoop. Bij interesse kunt u contact met ons opnemen.
  • Referenties
    De afgelopen jaren heeft Academy Bartels al meerdere talentvolle paarden verkocht. Denk hierbij aan de Olympische paarden Toots en Lancet, de Grand Prix paarden Barolo, Bellatre D.E.S., Melvin, Tanirma, Victoria en Wenicienta, en de Lichte Tour paarden Rockstar, Citho en Rue Noblesse. Ook voor jonge talentvolle dressuurpaarden hebben we met succes nieuwe, passende eigenaren en ruiters gevonden.Klik hier voor een volledig overzicht van onze referenties.
Interesse?

Heeft u interesse om bij of via Academy Bartels een talentvol dressuurpaard te kopen dat bij u past of zou u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met Joep Schellekens via j.schellekens@academybartels.com of +31 (0)6-26360196.  Of vul onderstaand formulier in.