Werken aan wedstrijdspanning
Deze week vindt er een wedstrijdgerichte trainingsweek plaats op Academy Bartels. Onder leiding van Mischa Koot werken zeven gasten enthousiast en gericht aan het behalen van de gestelde doelen. Zo ook Roos Veld, die met haar 10-jarige paard Cicero uitkomt in het ZZ-Licht.

 

“Ik doe met deze trainingsweek mee omdat ik tijdens wedstrijden veel spanning ervaar”, begint Roos. Haar doel deze week? “Afbouwen van de spanning en de oefeningen beter kunnen rijden. En dat gaat tot zover naar mijn verwachting! Heel leerzaam was de video van de proef die we maandag hebben gereden. Vrijdag worden we nog een keer gefilmd en dan kun je je vooruitgang goed zien.”

 

“We hebben naast de lessen van Mischa ook les in sportpsychologie gehad van Sanne Beijerman. Dit was echt een eyeopener en heel leerzaam! Je leert echt te kijken naar jezelf en hoe je tegenover je paard staat. Alles wat tijdens deze les wordt behandeld sluit goed op elkaar aan en kan ik zeker gebruiken in mijn training naar wedstrijden toe.”

 

“Zelf heb ik nu vier keer een 4-daagse trainingsweek en drie keer een wedstrijdgerichte week gevolgd. Die zijn echt aanraders! Je krijgt echt goede les en het is eigenlijk een soort vakantie. Je brengt namelijk veel tijd door met je paard, bent even weg van huis en je kunt lekker ontspannen. Daarbij vind ik dat er hier een fijne sfeer hangt. Iedereen is vriendelijk en zeer gastvrij”, eindigt Roos.

 

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com