Plaatsen vrij in 4-daagse trainingsweek van Imke
In het 4-daagse trainingsarrangement van Imke van 6 tot en met 9 juni zijn nog twee plaatsen beschikbaar. Wil jij er in het voorjaar nog graag een aantal dagen tussenuit? Kom dan in week 23 met je paard genieten van een trainingsweek op Academy Bartels.

 
Tijdens een trainingsweek neem je een kijkje achter de schermen van de dressuursport op Academy Bartels. Geniet je met je paard van de natuurrijke omgeving, de moderne faciliteiten en de kennis en kunde van onze medewerkers. In het programma van deze trainingsweek wordt naast de lessen van Imke aandacht besteedt aan houding en zit met behulp van de flexchair.

 
Neem voor meer informatie contact op met Annet Broeckx via 013-5091666 of per mail via a.broeckx@academybartels.com.

 

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com