Imke en leerlingen oefenen in Uden
Imke reisde afgelopen vrijdag met een vrachtwagen vol paarden en drie leerlingen af naar Uden om daar deel te nemen aan de oefenwedstrijd. Dit keer niet alleen als instructrice, ze nam zelf ook plaats in het zadel om proefgericht te trainen. CJ startte ze in de Intermediaire II en TC Eduard op ZZ-Zwaar niveau.

 
“Voor de eerste keer in ruim ander half jaar weer op pad geweest om proeven te rijden. Wat een leuke middag! Ik was heel tevreden over CJ. We hadden nog een paar kleine puntjes, maar hij is er echt bijna klaar voor. Met TC Eduard heb ik in het verleden alleen jonge paardencompetities gereden en hij liep nu voor het eerst een echte proef. Dat ging eigenlijk heel goed en hij is klaar om wedstrijdervaring op te gaan doen”, vertelt Imke enthousiast.

 
Ook leerlingen Georgie Roden, Rodrigo Laserna en Elise Kettner stelden hun paarden netjes voor. Georgie startte haar Incroyable (v. Jazz) in de Prix St. George. Rodrigo was voor de eerste keer van huis met Evert (v. Johnson) en reed een Z2 proef. Elise, leerlinge van Tineke, kwam met Romando aan start in de Intermediaire I. “Het was een super productieve middag!”, aldus Imke.

 

 

 

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com