81 punten voor Lars en merrie Gavi del Gavi
Stalruiter van Academy Bartels, Lars op ’t Hoog en de merrie Gavi del Gavi (v. Jazz) behaalden afgelopen zaterdag tijdens de wedstrijd voor jong Dressuurtalent bij Het Keelven in Someren 81 punten in de rubriek voor 6-jarige paarden.

 

De combinatie werd hiermee eerste in de proef, en tweede na het overrijden van gastruiter Lotje Schoots. Lotje waardeerde haar rit op Gavi met een mooie 8,5. “Lars stelde Gavi super netjes voor. We zijn tevreden en heel blij met die twee”, vertelt Tineke.

 

Zondag kwam Lars ook met zijn eigen merrie, Inegra (v. Negro) aan start. In de 4-jarige rubriek behaalde hij wederom 81 punten. “Inegra kreeg bij het overrijden door Lotje Schoots een 8,5 en we eindigden daardoor op een mooie derde plaats. First Class (v. Foundation), van eigenaresse Anette Francois, liet zich netjes zien en kreeg 73,5 punten.

 

  

Lars en Gavi del Gavi (v. Jazz)

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com