Verfijnen van basis in trainingsweek
In de 4-daagse trainingsweek van Imke die afgelopen week plaatsvond waren bijna alle dressuur niveaus vertegenwoordigd. Van werken aan de basis tot Grand Prix oefeningen, alles kwam aan bod. Anita Breeschoten was een van de gasten. Samen met een vriendin volgde ze voor het eerst een trainingsweek. Ze is echter geen onbekende van Academy Bartels, als eigenaresse van De Paardenschuur is ze als standhouder al meerdere jaren aanwezig op Horse Event en Paard&Koets.

 

Anita nam haar 12-jarige merrie Action Touch Z mee, de allrounder van het hele gezin. Als recreatieruiter had Anita afgelopen week een duidelijk doel: verbeteren en verfijnen van de basis. “Deze week was een soort cadeautje voor onszelf. Het was erg leuk en heel leerzaam. En ook voor recreatieruiters heel geschikt. Correct paardrijden is belangrijk en dat leer je hier echt”, vertelt ze enthousiast.

 

“Van Saskia van de flexchair kreeg ik mee om meer te zakken in mijn bekken. Dat is een goede oefening, merkte ik ook in de les van Mischa die middag. Complimenten voor de les van Mischa, want die was ook erg leuk. De fitnesstraining met Bouke was intensief, maar verhelderend. Voor mij persoonlijk heel bruikbaar en ik kan er thuis verder mee aan de slag.”

 

“De rust in de stallen en professionaliteit van de medewerkers heb ik als heel prettig ervaren. Maandagavond begonnen de week met een diner met de familie, dat was erg gezellig en maakt het toegankelijk. Ook complimenten voor de kookkunsten van Annet, want het eten was heerlijk!”, besluit Anita.

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com