Succes voor Lars op ’t Hoog en Kim Huysmans
Een prachtig debuut voor stalruiter van Academy Bartels Lars op ‘t Hoog en Don Presidente in de Grand Prix U25 bij Hippisch Centrum Hulten afgelopen weekend. Voor beiden was het de eerste keer op dit niveau en de combinatie werd meteen derde met 66%!

 

Don Presidente (v. Dauphin) is een Hannoveraanse goedgekeurde hengst en in gedeeld eigendom met mevrouw Smarius. “Heel trots op dit koppel!”, aldus Imke Schellekens-Bartels.

 

Ook Kim Huysmans boekte succes. De leerlinge van Tineke verscheen na een jaar afwezigheid weer in de ring met haar CC-Strider (v. Son de Niro). Met ruim 65% wist de combinatie in de klasse ZZ-Licht de eerste plek te bemachtigen.

 

“Na wat blessureleed konden we eindelijk weer op pad en ik ben blij met ‘CC’. Hij kan het wat spannend vinden in de ring, maar zondag was hij fijn ontspannen. We hadden nog wel een paar foutjes, maar voor nu ben ik heel tevreden!”, vertelt Kim gemotiveerd.

 


CC-Strider (v. Son de Niro) van Kim Huysmans

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com