Succes wedstrijdweekend
Twee leerlingen van Tineke beleefden een succesvol wedstrijdweekend. De Japanse Akane Kuroki kwam met Toots (v. Jazz) aan start op het internationale concours CDI**** Hagen, Horses & Dreams. Young Rider Febe van Zwambagt reisde met haar FS Las Vegas af naar CDI Saumur in Frankrijk.

 

Akane en Toots lieten een heel goede Grand Prix proef zien, die werd beloond met 67.480%. “Toots doet het zo goed! Jammer van de fout in de wissels om de twee, maar ik ben heel blij met hem”, vertelt Akane enthousiast. Ook trainster Tineke is tevreden: “Akane heeft zich goed aan haar taak gehouden en heel goed gereden.”

 

“Voor mij als trainster was het nog wel een uitdaging om bij de les te blijven. Er was een hele klas Duitse schoolkinderen aanwezig om het losrijden en de wedstrijd te volgen. Op deze manier enthousiasmeren ze hier de jeugd, doen ze goed”, vertelt Tineke lachend.

 

In Saumur lieten Febe van Zwambacht en haar paard en FS Las Vegas (v. Lord Loxley) zien in vorm te zijn. Met het team wonnen ze goud in de landenproef en individueel reed Febe twee keer naar een tweede plaats. In de individuele proef scoorde de combinatie 70.439%. In de kür op muziek deden ze er nog een schepje bovenop en reden ze naar 73.333%.

 

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com