Lars en Don Presidente voor beloftetraining in Ermelo
Stalruiter van Academy Bartels Lars op ’t Hoog werd vorige zomer tijdens de KNHS Talentendag met de hengst Don Presidente van mevrouw Smarius geselecteerd voor de Nationale beloftentrainingen. De Nationale beloftentrainingen bestaan uit trainingen die regionaal worden verzorgd door de trainers uit het trainersplatform, afgewisseld met centrale trainingen zoals proefgerichte clinics. Tijdens de trainingen overleggen de bondscoaches met de toptrainers over de ontwikkeling van de ruiters.

 

Na de terugkomdag in januari, diende het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo gisteren wederom als locatie voor de Nationale beloftentrainingen. Lars reisde met Don Presidente af naar Ermelo om een training te volgen van Olympisch jurylid Jan Peeters.

 

“We hebben voor het eerst een U25 Grand Prix proef gereden. Dat ging goed. Na de proef kregen we fijne en handige tips van Jan Peeters en hebben we extra aandacht besteed aan de overgangen van passage naar piaffe. Met die input kunnen we thuis weer hard verder trainen”, vertelt Lars gemotiveerd.

 

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com