Controle en wachten sleutelwoorden in trainingsweek
Christine Pegmans is een van de trouwe gasten die jaarlijks terugkeert naar Academy Bartels om onder leiding van Mischa Koot een trainingsweek te volgen. Ook tijdens de 4-daagse trainingsweek die afgelopen week plaatsvond was ze weer te gast.

 

“In 2011 heb ik voor het eerst een trainingsweek gevolgd bij Mischa. Sindsdien kom ik ieder jaar terug. Meestal kom ik samen met mijn vriendin, maar haar paard was helaas geblesseerd.” Christine heeft haar paard, een 13-jarige zoon van Jetset D x El Rosso met de naam Zinedine Zidane, zelf opgeleid tot en met Z-niveau.

 

Christine rijdt op dit moment geen wedstrijden, maar vindt het wel heel belangrijk dat de basis in orde is. Controle, wachten en laten luisteren waren deze week de sleutelwoorden. “Wanneer ik in galop wil verruimen, springt hij uit zichzelf een wissel. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Met Mischa heb ik deze week daarom gewerkt aan de basis. Zij legt alles goed uit en geeft duidelijke tips hoe ik dit kan verhelpen”, vertelt Christine enthousiast.

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com