Leren in een andere omgeving
Na de drukte rondom Excellent Dressage Sales is er deze week weer een trainingsweek op Academy Bartels. Carolien Stofbergen en Leontine van Ewijk zijn te gast voor de vierdaagse trainingsweek van Mischa Koot. De gasten volgen naast de trainingen van Mischa ook een flexchair training van Nicolien van Dantzig en sportsessie van Bouke van Spreeuwel.

 

Carolien vertelt: “Dit is Quarterback Ruiz. Een 9-jarige ruin van Quaterback x Ruiz Solar. Ik heb hem gekocht net toen hij zadelmak was. Afgelopen zomer zijn we voor het eerst Z1 gestart, dat ging heel goed. Dit seizoen starten we in de klasse Z2.”

 

“Mijn doel deze week is het verbeteren van de vliegende wissel. Hij sprong beide wissels eigenlijk heel goed, maar op dit moment lukt de wissel naar rechts niet altijd even netjes. Mischa kan me daar goed bij helpen.”

 

Leontine van Ewijk heeft twee paarden meegenomen. De 8-jarige Elmo, die op Z1-niveau loopt en de Z2 geclassificeerde 7-jarige Flappy. “Ik vond het weer eens tijd om op pad te gaan. Trainen in een andere omgeving en bak, daar leren beide paarden heel veel van. Ze bouwen dan toch wat meer spanning op en de tips die ik van Mischa krijg helpen daar heel goed bij. Het voelt hier iedere keer weer als thuiskomen!”, aldus een enthousiaste Leontine.

 


Leontine van Ewijk met Flappy.

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com