IDTC trainersclub meeting in Denemarken
Tineke nam begin deze week deel aan de meeting van de Internationale trainersclub IDTC. Samen met een aantal Nederlandse trainers, waaronder de nieuwe bondscoach Rien van der Schaft, reisde ze af naar Bilund in Denemarken. Gastheer was dit jaar Stoeterij Blue Horse, eigendom van de familie Kristiansen, die tevens eigenaar is van het succesvolle bedrijf Lego. “Er waren veel trainers aanwezig. Ik vond het een interessante meeting met veel discussies en een hele goede clinic van Lars Pedersen”, aldus Tineke.

 

De internationale trainers ontmoeten elkaar dit jaar nog een keer, op het Global Dressage Forum dat op 9 en 10 oktober bij Academy Bartels in Hooge Mierde wordt gehouden.

 


De trainers en de aanwezige juryleden bezochten ook Legoland, wat voor veel hilariteit zorgde.

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com