Goede start outdoor seizoen
Stalamazone van Academy Bartels, Tatiana Makarova, kwam gisteren aan start tijdens de eerste wedstrijd van het outdoorseizoen bij Het Zwarte Water in de Mortel. Ze verscheen in de ring met de hengsten Sungai (v. Sandro Hit) van familie Yom-Tov en Floratio (v. Florencio II) van mevrouw Smarius.

 

Sungai maakte zijn debuut op ZZ-Zwaar niveau. De combinatie behaalde 65,29% en een nette 5e plaats. “Sungai heeft nog niet veel ervaring waardoor er helaas wat fouten ontstonden. Toch ben ik tevreden over onze proef”, vertelt Tatiana.

 

Floratio kwam voor het eerst aan start in de Intermediaire I en liep naar een score van ruim 68%. Het duo wist daarmee een knappe tweede plaats te behalen. “Ik ben tevreden en het was een goede oefening voor de eerste selectiewedstrijd volgende week”, aldus Tatiana.

 


Tatiana en Floratio (v. Florencio II)

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com