Akane en Toots naar 68.775% in kür op muziek
De Japanse leerlinge van Tineke en Imke, Akane Kuroki kwam afgelopen dagen met Toots (v. Jazz) aan start op het internationale concours CDI Zeeland in Nieuw- en Sint Joosland.

 

Donderdag lieten Akane en Toots al een goede Grand Prix proef zien, die door de jury werd beoordeeld met 66.800%. De combinatie wist zich met deze score te selecteren voor de kür op muziek, die gisteravond verreden werd.

 

Met nieuwe kür muziek, gemaakt door Stephan Buitenbos, reed Akane de grote Toots naar percentage van 68.775%. “Het was de eerste kür met onze nieuwe, eigen, muziek en deze ervaringen zijn heel waardevol voor mij. Ik ben trots op Toots! Dank aan Tineke en Imke, want ik had dit niet gekund zonder jullie”, laat Akane na afloop weten.

 

Tineke begeleidde het duo in Nieuw- en Sint Joosland en vertelt: “Ik ben erg tevreden over de proeven. Ze zijn mooi in vorm samen.”

 

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com