Academy Bartels introduceert Dutch Pet Conference & Awards
Academy Bartels, organisator van Animal Event, lanceert dit jaar een nieuw evenement voor de huisdierenbranche: Dutch Pet Conference & Awards. Gedurende deze dag worden er diverse workshops en lezingen verzorgd, gevolgd door een galadiner in de avond. De onafhankelijk organisatie zal tijdens dit diner awards toekennen aan bedrijven en personen die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de huisdierensector. De verkiezing ‘Dierenspeciaalzaak van het jaar’, die tot op heden een eigen verkiezingsfeestje had, zal hier voortaan deel van uitmaken.

 

Academy Bartels Event Management organiseert de huisdierenbeurs Animal Event al elf jaar bij de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Vast onderdeel van dit evenement was de brancheborrel waarbij de verkiezing ‘Dierenspeciaalzaak van het jaar’ het hoogtepunt vormde. “We zijn van mening dat dit waardevolle netwerkmoment in combinatie met de bekendmaking van de Dierenspeciaalzaak van het jaar, een eigen platform verdient”, aldus directeur Gijs Bartels. De organisatie van de Dierenspeciaalzaak van het jaar was de afgelopen negen jaar in handen van Stichting Animal Event. Door deze ontwikkeling draagt de stichting haar verantwoordelijkheden over aan een nieuwe commissie, die alle awards onder haar hoede krijgt.

 

Op vrijdag 28 april is de kick-off van de Dutch Pet Conference & Awards. Locatie: de Business Lounge op Animal Event. Op 20 november is vervolgens de eerste editie van de Dutch Pet Conference & Awards. De award uitreiking wordt afgewisseld met entertainment op hoog niveau. Als locatie is gekozen voor de inspirerende omgeving van Studio 21 in Hilversum.

 

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com