Toots vanmiddag aan start tijdens CDI Zeeland
Akane Kuroki, trouwe leerling van Imke en Tineke, komt vandaag met Toots aan start op het internationale concours CDI Zeeland in Nieuw- en Sint Joosland. Akane rijdt vanmiddag om iets voor halfvier de ring binnen tijdens de internationale Grand Prix. De laatste officiële wedstrijd die het duo gereden heeft, was de Wereldbekerwedstrijd op London Olympia eind vorig jaar.

 

Gisterenmiddag heeft de vetcheck plaats gevonden en is Toots ‘fit to compete’ verklaard. In het bijzijn van Tineke hebben Akane en Toots de laatste training afgerond.

 

Twee weken geleden reed Akane met haar Toots nog een Grand Prix tijdens de oefendressuurwedstrijd in Uden. “Het was hun eerste wedstrijd na Londen en het ging heel goed. Ze hebben weer veel vooruitgang geboekt”, aldus Imke Schellekens-Bartels.

 

Vanmiddag kunnen Akane en Toots hun vooruitgang laten zien tijdens het prachtige concours in Nieuw- en Sint Joosland.

 

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com