Eye opener tijdens trainingsweek




De 6-daagse trainingsweek van Imke die afgelopen week plaatsvond, was er een met heerlijk lenteweer. Joyce van Cranenbroek volgde voor het eerst een trainingsarrangement en nam haar paard Warsteiner mee.

 

Warsteiner is een 14 jarige ruin van O Two Step G. Joyce rijdt brengt hem uit op Intermediaire I niveau en heeft hem zelf opgeleid. De trainingsweek is haar zeer goed bevallen. “Het is net een soort vakantie. De accommodatie is heel mooi en alles is goed geregeld. Het voelt gewoon als thuiskomen.” Joyce had een specifiek doel, want in de zomer wil ze graag de overstap maken naar de Intermediaire II. “Het is fijn dat Imke met een frisse blik naar ons kijkt. De training sluit heel goed aan op onze training thuis, en het zijn net de kleine details die het verschil geven”, vertelt Joyce.

 

Het sportsessie was voor Joyce een echte eye-opener. “Tijdens de training met Bouke van Spreeuwel heb ik geleerd om veel bewuster om te gaan met deze sportoefeningen. Je vindt het belangrijk dat je paard een atleet wordt, en zelf moet je dan ook fit zijn”, sluit Joyce haar verhaal af.

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com