Goede oefenwedstrijd in Uden
Voor een aantal leerlingen van Academy Bartels stond afgelopen vrijdag een oefenwedstrijd in Uden op het programma. Imke reisde met de amazones mee om hen te begeleiden.

 

De Japanse Akane Kuroki kwam met Toots (v. Jazz) in de baan en liet een nette proef zien. “Het was hun eerste wedstrijd na London en het ging heel goed. Ze hebben weer veel vooruitgang geboekt”, vertelt Imke tevreden.

 

Imke vervolgt haar verhaal: “Ook de Hongaarse Csenge Patik heeft veel vooruitgang geboekt. Ze reed met haar paard Decamerone (v. Diamond Hit) een Junioren proef. Ze moeten nog meer ervaring opdoen, maar ze zijn zeker op de goede weg.”

 

Stalruiter van Academy Bartels, Tatiana Makarova kwam met twee paarden van familie Yom-Tov aan start. Sungai (v. Sandro Hit) startte ze in de klasse ZZ-Zwaar en Willem Alexander (v. Negro) in de Lichte Tour. “Sungai ging heel goed. De jury beoordeelde hem met zeer positief commentaar. We zijn klaar voor de officiële overstap naar het ZZ-Zwaar”, vertelt Tatiana. Willem Alexander werd door Tatiana gestart in de Lichte Tour en is voldoende bevestigd om een combinatie te gaan vormen met Yasmine Yom-Tov.

 


Akane en Toots (v. Jazz)

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com